FREE SHIPPING for orders above RM120

PERHATIAN: Khas Untuk Yang Sedang Hadapi Demam On Off, Selesema, Batuk dan Berkahak, Ini Khabar Gembira

"PERAK: Penawar Zaman Purba(antibiotik semulajadi), Kini Dibangunkan Semula Dengan Teknologi Nano Yang Lebih Berkesan..."

Image

Colloidal Silver ialah air perak terampai yang digunakan secara tradisi untuk merawat penyakit-penyakit yang disebabkan oleh jangkitan kuman. Ia banyak digunakan di zaman sebelum kehadiran antibiotik sebelum perang dunia ke dua sekitar tahun 1930an.

 

Selepas tahun 1930an, penggunaan antibiotik dalam merawat jangkitan kuman bagi menggantikan perak menjadi lebih popular disebabkan proses penghasilan CS agak rumit dan menelan belanja yang besar berbanding antibiotik. 

 

Setelah kajian demi kajian yang dijalankan bertahun- tahun, akhirnya terciptalah satu teknologi nano yang menghasilkan zarah perak terampai untuk digunakan untuk merawat dan menyembuhkan berbagai penyakit yang disebabkan jangkitan seperti Nutrixs Colloidal Silver ini.

 

BAGAIMANA NUTRIXS COLLOIDAL SILVER(NCS) BERFUNGSI

Image

Kiri: Kuman yang normal.

Kanan: Kuman hancur selepas bertembung partikel dan ion silver NCS.

Apabila NCS- Nutrixs Colloidal Silver diminum/ guna nebulizer, ia akan masuk ke dalam perut, usus, diserap ke dalam saluran darah dan akhirnya masuk ke dalam sel-sel tubuh atau dibuang dari tubuh badan dengan cara yang normal. Di dalam perjalanan ke sel-sel tubuh, CS akan bertembung dengan kuman-kuman penyebab penyakit (pathogens) lalu meneutralkan kuman-kuman tersebut yang akhirnya mematikan mereka. Kaedah pemusnahan kuman-kuman amat ringkas iaitu apabila zarah-zarah CS bertembung dengan kuman-kuman, kuman-kuman akan mati.

 

Nutrixs Colloidal Silver ialah antibiotik semulajadi yang tidak mendatangkan kesan sampingan.

Berupaya membunuh lebih dari 650 jenis kuman penyebab penyakit yang terdiri dari mikroorganisma seperti virus, bakteria, fungus dan parasit.

Merangsang sistem immune tubuh untuk membina semula tisu-tisu dan sel badan yang telah rosak disebabkan oleh kuman dan racun.

Berupaya membunuh kuman dalam masa sesingkat 3 minit apabila kuman didedahkan secara langsung dengan CS.

 

15 Kebaikan Colloidal Silver Yang Telah Direkodkan Oleh Saintis dan Doktor Dunia.

 

SEJARAH PENGGUNAAN COLLOIDAL SILVER

 

-Pada zaman "Black Plaque" atau wabak penyakit di England pada kurun ke 16, golongan bangsawan British memberi makan anak-anak mereka menggunakan sudu perak bagi mengelak wabak penyakit. Kaedah ini terbukti berjaya. Ketika itu "Black Plaque" hanya menyerang masyarakat miskin sahaja dan tidak golongan bangsawan.

 

-Masyarakat Phoenicians dan Mesir purba meletakkan perak di dalam tong minuman mereka semasa belayar di lautan dengan tujuan menjaga kesucian air minuman mereka.

 

KAJIAN- KAJIAN SAINTIFIK COLLOIDAL SILVER


Berikut adalah nama-nama mereka yang berjasa besar dalam mengenegahkan kelebihan Colloidal Silver melalui kajian-kajian saintifik yang mereka lakukan:

Dr. Carl Moyer (Chairman of Washington University’s Department of Surgery) Dr. Harry Margraf
Dr. Larry C. Ford of UCLA Medical School
B. Fowler & G. Nordberg
N. Simonetti
T. Berger
T.Wlodkowski
H. Rosenkranz

Image

KENAPA ANDA PERLU PILIH NUTRIXS COLLOIDAL SILVER (NCS)?

 

1. Nutrixs Colloidal Silver adalah nano silver yang bergred farmaseutikal.

 

2. NCS ini partikel nano silvernya lebih stabil dan bersifat bioaktif.

Dalam bahasa mudahnya untuk lebih mudah faham, apabila disembur, partikel silver NCS akan berselerak sekata memenuhi keseluruhan kawasan yang disembur. Maka ianya akan lebih cepat berkesan apabila digunakan untuk sebarang tujuan.

 

3. Perak yang digunakan adalah 99.99% tulen dan diimport dari Amerika Syarikat. Ia mempunyai sijil analisa makmal berlesen berhubung ketulenan perak tersebut.

Amaran: Perak yang tidak tulen atau kurang dari 99.99% tulen boleh menyebabkan keracunan logam berat seperti cadmium, plumbum, arsenic dan sebagainya.

 

 

Ujian Makmal Yang Menunjukkan NCS Adalah Bebas Dari Toksik dan Selamat Digunakan.

JOM LIHAT! APA KATA PENGGUNA YANG TELAH MENGGUNAKAN NUTRIXS COLLOIDAL SILVER(NCS)

NCS TERBUKTI SELAMAT DIGUNAKAN UNTUK MANUSIA DAN HAIWAN PELIHARAAN.

Sudah ramai yang berjaya atasi pelbagai masalah kecederaan atau masalah kesihatan hanya di rumah sahaja. Anda bila lagi?

DAPATKAN SEGERA Nutrixs Colloidal Silver (NCS) HARI INI DENGAN TAWARAN ISTIMEWA KHAS UNTUK ANDA DI MUSIM WABAK~

 

Kami menerima pembayaran secara online banking atau COD (Barang sampai, bayar pada posmen)

 

Jika tuan-puan berminat untuk dapatkan NCS ini, barang sampai baru bayar (COD), tuan-puan boleh isi Borang Tempahan selepas tekan pilihan variasi produk di bawah ini. Dalam masa 2,3 hari selepas proceed order, runner Ninjavan akan hantar barang tersebut kepada tuan-puan dan tuan-puan buat bayaran kepada runner Ninjavan tersebut.

Promosi Ini Akan Tamat Dalam Tempoh:

Kami sangat yakin produk Nutrixs Colloidal Silver ini dapat membantu anda mengatasi semua masalah jangkitan yang disenaraikan diatas ini. Sudah tiba masanya anda menjadi pengguna yang bijak dalam menjaga kesihatan diri dan keluarga dengan lebih penjimatan. Hanya dengan satu jenis produk, bermacam-macam masalah dapat diselesaikan tanpa perlu pening kepala.

 

Oleh kerana itu, kami sangat yakin dengan memberikan anda jaminan wang dipulangkan 100% tanpa banyak soal dalam tempoh 30 hari setelah anda menggunakan produk ini mengikut panduan yang diberikan.

 

Klik logo whatsapp di bawah jika perlukan bantuan:

Diedarkan Oleh:

Raynia Marketing

No.13, Tingkat 2, Kompleks Perniagaan Wantas, Lebuhraya Sultan Abdul Halim, Alor Setar Kedah.

+60176933166